Fremtidsplaner

Så er 2020 allerede godt i gang, og den har allerede budt på mange spændende oplevelser.

En af de fede oplevelser var da Hans Kongelige Højhed kiggede forbi, og talte med firmaet. Hvad vi snakkede om, og hvad der fremkaldte et smil på læben, bliver mellem os, men jeg skal da blære mig med nogle billeder, når jeg nu kan.

Ellers har det nye år bydt på rigtig mange oplevelser på arbejdsfronten. Jeg har valgt at fokusere rigtig meget på min undervisning og jeg går desuden solo i landet, hvor jeg afholder workshops i programmering. Det bliver også til en del blogging på folkeskolen.dk, hvor jeg indtil videre har skrevet 10 blogs om alt muligt spændende i skolesystemet og hvilke tendenser, vi ser og skal passe på eller udvikle.

Foruden undervisningsdelen arbejder jeg meget med kunstig intelligens og algoritmer. Konkret er jeg ved at udvikle et Expected Goals projekt til fodboldklubber, hvor jeg vil implementere AI og arbejde på hvilke algoritmer, som opfører sig mest nøjagtigt.

atlewinther.dk har jeg ikke tid til at opdaterer længere. Man skal derfor se den som et lille arkiv over, de projekter jeg har nået. Men det er klart at jeg ikke er blevet dårligere til mit arbejde, bare fordi jeg ikke opdatere siden så meget.

Ellers har jeg slettet mig fra de sociale medier. Så hvis du undre dig over, hvorfor jeg ikke er på FaceBook eller LinkedIn, skyldes det for Facebooks vedkommende min aversion imod mediets måde, at behandle personfølsomme oplysninger på. Og for LinkedIn blev jeg til sidst træt af, at blive kontaktet af rekruteringsstyper, som jeg mistænker slet ikke læste min profil. I det hele taget lader sidstnævnte, for it-branchens vedkommende, til at være et voksende problem. Ønsker it-virksomhederne at blive taget seriøs, må de enten blive bedre til at ansætte deres rekruteringsfolk eller også må de selv komme ind i kampen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *